EJEN HARTANAH TAMAN FAIR PARK IPOH PERAK

ANDA SEDANG MENCARI EJEN HARTANAH DI TAMAN FAIR PARK IPOH PERAK?

Saya merupakan Ejen Hartanah Taman Fair Park Ipoh Perak iaitu Real Estate Negotiator [REN] yang berdaftar di Perak menguruskan jual-beli rumah, kedai, serta tanah merangkumi seluruh negeri perak.

Ejen Hartanah Taman Fair Park Ipoh Perak

TAHNIAH !!! kerana anda mendapatkan khidmat Ejen Hartanah Berdaftar.

KENAPA PERLU LANTIK SAYA SEBAGAI EJEN HARTANAH BERDAFTAR ??

  • Menyemak nilai pasaran (market value) hartanah anda sekaligus membuat kajian pasaran yang terbaik.
  • Khidmat nasihat secara profesional secara tepat dan telus.
  • Membuat semakan dan tapisan keatas pembeli bagi memastikan pembeli tersebut serius dan berkualiti.
  • Sebagai ONE STOP CENTRE bagi pembeli dan penjual; anda tidak perlu pening menguruskan pembiayaan (pinjaman) pembeli, tidak perlu risau melantik peguam yang cekap dan dipercayai. Hanya serahkan dokumen yang diperlukan, kami akan bekerja untuk anda.
  • Sedia memberikan servis tambahan terbaik bagi memudahkan segala kerja anda.

SAYA MERUPAKAN EJEN HARTANAH TAMAN FAIR PARK IPOH PERAK DI BAWAH LEGACY REAL PROPERTY (REN 51372)

Merupakan Ejen Hartanah Taman Fair Park Ipoh Perak yang terlatih dan berpengalaman serta mahir dalam urusan jualan, belian serta sewaan untuk di uruskan di dalam Negeri Perak.

Saya berkhidmat di kawasan Ipoh, Chemor, Tanjung Rambutan, Ulu Kinta, Kampar hingga ke Tanjung Malim, Batu Gajah hingga ke Manjung serta Taiping.

Pengenalan Tentang Diri Saya
Ejen Hartanah Taman Fair Park Ipoh Perak

Nama Mohammad Anis Bin Mohd Anuar atau dikenali dengan panggilan ANIS ANUAR adalah seorang Perunding Hartanah berdaftar di Perak (REN 51372). Bernaung dibawah Legacy Real Property Sdn Bhd (Ejen Hartanah Berdaftar cawangan Ipoh Perak) berpengalaman sejak tahun 2020.

Berpengalaman sejak tahun 2020. Saya bergiat aktif SEPENUH MASA bagi memastikan dapat memberi komitmen penuh untuk membantu klien (penjual mahupun pembeli) agar setiap urusan dapat dilakukan dengan telus, lancar dan cepat. Semenjak saya menjadi perunding hartanah, saya telah melakukan 100% transaksi hartanah dalam kawasan Perak terutama Taiping, Batu Gajah, Seri Iskandar, Manjung, Sitiawan, lumut dan kawasan berdekatan Ipoh.

Kami menawarkan khidmat profesional berkaitan transaksi seperti JUAL, BELI, SEWA dan PEMBIAYAAN SEMULA (REFINANCE) untuk jenis rumah, apartment, kondominium, teres, banglo, villa, tanah lot kediaman, tanah pertanian seperti dusun dan ladang, kedai, pejabat, kilang dan sebagainya.

Kami bersedia membantu anda sekiranya anda perlukan khidmat Ejen Hartanah Berdaftar sekitar negeri Perak termasuk seluruh kawasan Ipoh, Station 18, Lahat, Menglembu, Bercham, Tasek, Manjoi, Jelapang, Klebang, Chemor, Tambun, Ulu Kinta, Tanjung Rambutan, Ampang, Gunung Rapat, Sungai Siput, Batu Gajah, Kampar, Gopeng, Bota, Seri Iskandar, Manjung, Lumut, Setiawan, Kuala Kangsar, Taiping, Tapah, Bidor, Sungkai, Langkap, Slim River, Tanjung Malim dan lain-lain kawasan.

SAYA TIDAK KESEORANGAN !

Inilah rahsia kejayaan kami Ejen berdaftar Taman Fair Park Ipoh Perak akan membantu jual anda dengan mudah dan cepat! Kami bekerja dalam kumpulan yang mana agensi kami (cawangan Perak) mempunyai Ejen Hartanah Berdaftar yang aktif seramai lebih 20 orang!!

Semuanya sedia bekerja untuk membantu anda…!!!

APAKAH STRATEGI KAMI UNTUK MENJAYAKAN PENJUALAN RUMAH ANDA ?
PROFESIONAL

Ejen Hartanah adalah satu kerjaya yang Profesional dan dipantau oleh Lembaga Penilai, Pentaksir dan EjenHarta Tanah (LPPEH). Ejen Hartanah juga perlu mamatuhi akta-akta  tertentu demi menjaga kepentingan Klien

JIMAT MASA

Anda tidak perlu habiskan masa anda untuk berurusan dengan ramai pihak dalam urusan jual, beli atau sewa hartanah. Anda akan dapat masa yang berkualiti dan boleh buat urusan lain dengan tenang.

BERPENGALAMAN

Kami berpengalaman lebih 8 tahun sebagai ejen hartanah berdaftar. Kami yakin,dengan pengalaman kami, urusan jual beli atau sewa hartanah klien kami akan berjalan dengan lancar dan yang penting selamat.

NETWORKING

Ejen hartanah mempunyai networking yang sangat besar di kalangan mereka. Kami juga mempunyai panel Peguam dan Bank yang pakar dalam hartanah. Kebarangkalian rumah anda terjual cepat adalah sangat tinggi.

PENCAPAIAN SEBAGAI PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR
Ejen Hartanah Taman Fair Park Ipoh Perak
HUBUNGI SAYA SEGERA !!!
TEKAN gambar dibawah mengikut medium yang anda selesa.
Ejen Hartanah Perak (Property Agent). Anis Anuar REN 51372. Menguruskan jual beli rumah, kedai, serta tanah sekitar Perak
Ejen Hartanah Perak (Property Agent). Anis Anuar REN 51372. Menguruskan jual beli rumah, kedai, serta tanah sekitar Perak

FOLLOW SAYA DI >>>> FACEBOOK

UNTUK SENARAI HARTANAH SAYA, KLIK  >>>> HARTANAH